Jedna z nejpopulárnějších pohádek napříč generacemi, kdo? No přece Lokomotiva Tomáš, seriál ze Spojeného království, který se vysílá již od roku 1984. Samotný příběh však sahá ještě dál, jelikož seriál byl vytvořen z knižní předlohy The Railway Series z roku 1943, od známého autora W. V. Awdryho. Celý tento příběh znají (nejen) v seriálové verzi děti po celém světě a byl oblíbený již za našich prarodičů. Jak už název napovídá, jedná se o lokomotivu (někde uváděnou také mašinku) Tomáše, který si se svými přáteli užívá dobrodružství na ostrově Sodor.

knižní předloha

Tato seriálová pohádka je, navzdory svému stáří, stále velmi populární, a hlavní hrdina Tomáš stále patří mezi nejoblíbenější pohádkové postavy dětí. Není tedy divu, že si naši nejmenší často pod stromeček či k Vánocům přejí například plyšové hračky, dřevěné modely, různé dekorace a mnoho dalšího, právě s touto tématikou. Najít však e-shop nebo dokonce kamenný obchod, kde by měli větší výběr s tímto motivem, není lehký úkol. Existuje však obchod, který je právě na tuto pohádku zaměřen, a jeho nabídka je skutečně obrovská. Jedná se o lokomotivu tomáš masinka-tomas, a v nabízeném sortimentu najdete snad opravdu vše, co Vás jen napadne.

mašinka tomáš

Jimi nabízené zboží zahrnuje nejen knihy, samostatné mašinky, sady na hraní, či koleje a další příslušenství, ale také dřevěné modely, batohy, tašky, cestovní polštářky do auta, různé nafukovací hračky do bazénů a koupelen, hygienické potřeby, zahrnující například kartáčky na zuby, či samotné zubní pasty, dále také pomůcky pro malování a tvoření, různé boxy, komody a dokonce postele, samolepky, hodinky, tapety, budíky a mnoho, mnoho dalšího. S tímto obchodem také můžete zařídit tématickou narozeninovou oslavu, obléci a vybavit své dítě do školy nebo s ním rozvíjet logické myšlení u her. Veškeré tyto produkty jsou výhradně zaměřené na pohádku Mašinka Tomáš, a tak tohoto hlavního hrdinu a jeho přátele najdete na každém výrobku. Pokud se tedy rozhodnete svému dítěti udělat radost právě tímto způsobem, máte na výběr z obrovského množství možností, od menšího modelu vláčku, až po vybavení celého pokojíčku!